Not known Factual Statements About پمپ شیمیایی
Not known Factual Statements About پمپ شیمیایی
Blog Article
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
یکی از مهمترین موارد در هنگام انتخاب پمپ آب توجه به کارکرد پمپ آب ( مداوم یا فصلی) است.
پمپ های اسید از جمله پمپ هایی هستند که برای انتقال مواد شیمیایی یا اسیدی مورد استفاده قرار می گیرد. این پمپ ها مزایای خوبی دارند و در تولید آنها از متریال مخصوصی استفاده می گردد که در این مقاله به خوبی توضیح داده شده است. همچنین انواع پمپ ضد اسید و کاربردهای آن مورد بررسی قرار گرفته است که می تواند اطلاعات خوبی در انتخاب پمپ مناسب، به شما ارائه دهد.
پمپ پلیمری، پمپ هایی هستند که در مواقع مورد حاد و ضروری همچنان به کار خود ادامه می دهند.
فشاری که شما برای انتقال سیال نیاز دارید نیز چهارمین نکته است. شما نمی توانید برای فشار بالا از پمپ پلیمری کوچک استفاده کنید و البته برای فشارهای کوچک نیز استفاده از پمپ های بزرگ چندان مقرون به صرفه نیست و می تواند آسیب های جدی برای پمپ و کلیت آن صنعت داشته باشد.
همان طور که در بالاتر گفتیم انواع این پمپ ها درست مانند یک پمپ عادی دارای اجزای متعارفی مانند شفت، پروانه، تسمه و … است. اما مسئله ای که وجود دارد این است که جنس این اجزا با پمپ های عادی فرق می کند.
این دو ساختار طیف وسیعی از کاربردهای پمپ را پوشش می دهد. این تنوع همچنین طیف وسیعی از بودجه ها را شامل می شود و پیدا کردن پمپ مناسب برای هر استفاده منحصر به فرد را آسان می کند.
تماس بگیرید تعمیر پمپ پلیمری مرکز تخصصی عیب یابی و تعمیر انواع پمپ پلیمری یا ضد اسید، تعمیر و بازسازی انواع پمپ پلیمری مگنتی، لطفا جهت استعلام قیمت خرید، دریافت مشخصات فنی و کاتالوگ با واحد مشاوره فنی تماس بگیرید.
پمپ سانتریفیوژی یا گریز از مرکز نوعی از پمپ انتقال مایعات است که اساس کارکرد آن بر اساس نیروی گریز از مرکز می باشد.
از پمپ پلیمری در انتقال مواد اسیدی ، آب شور دریا ، اسید نیتریک ، اسید سولفوریک ، اسید فسفریک ، مواد آبکاری ، مواد شوینده و مبدل های حرارتی استفاده می شود.
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه صنعتی فامکو است. طراحی سایت و سئو توسط
پمپهای اسید با استفاده از مواد مناسب و ساختار خاص، در انتقال پمپ پلیمری مواد شیمیایی خطرناک و اسیدی کمک میکنند. این پمپها از موادی مانند پلیمر یا تفلون ساخته میشوند که مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارند و به عنوان یک واسطه موثر برای جابجایی مواد خطرناک شیمیایی استفاده میشوند.
در کنار تمامی مزیتهای گفته شده، پمپهای پلیمری میتوانند معایب و ایرادتی نیز داشته باشند که مهمترین آنها شامل مواردی همچون عدم کار کردن بدون سیال، داشتن هد پایین، عملکرد نامناسب در برابر گرما و فشار، عدم کاربرد برای انتقال سیالات ویسکوز و امکان ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی سیالات قابل انتقال اشاره کرد.
پمپهای پلیمری میتوانند بر اساس فاکتورهای مختلفی تقسیمبندی شوند اما مهمترین فاکتور برای تقسیمبندی آنها نوع سیالاتی است که انتقال داده میشوند و بر این اساس پمپ پلیمری میتواند به دو دسته اصلی پمپهای مگنتی و شفت دار تقسیم شوند.